MIKI MANOJLOVIĆ IZAŠAO NA GLASANJE: Naš poznati glumac obavio građansku dužnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd.

MIKI MANOJLOVIĆ IZAŠAO NA GLASANJE: Naš poznati glumac obavio građansku dužnost! (FOTO)

Foto: Republika.rs

U Srbiji se danas održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd, a sve možete pratiti na našem blogu. Ovo će biti 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni.

Svoju građansku dužnost ispunio je i glumac Miki Manojlović. Ekipa našeg portala uslikala ga je ispred jednog glasaškog mesta na Dedinju. On je sam stigao na glasanje i čim je završio svoju dužnost, izašao je i otišao svojim putem.

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Manojlović

Lazar Ristovski, srpski glumac, producent i reditelj, danas je takođe glasao, a svoju dužnost isupunio je u Osnovnoj školi Kralj Petar I na Starom Gradu.

Inače, glumac je nedavo otkrio da mu je čuveni reditelj Stiven Spilberg lično ponudio ulogu u svom filmu "Mirotvorac", međutim, Manojlović je odlučio da je ne prihvati zbog stereotipa koji se vezuje za likove sa istoka.

Ja ne mogu i nikada nisam želeo, niti ću, igrati loše momke sa istoka. Jednu od tih uloga mi je nudio Spilberg. Ne mogu! Na istoku ima veoma loših momaka, ali to je bio trend, da su loši momci sa istoka uzrok problema, a koje ćemo mi opremljeni "high tech" tehnologijom da rešimo. Taj stereotip loših momaka sa istoka i to sa istoka na kom sam ja rođen? Nisam mogao na krvi tih naroda da zaradim nijedan dolar - izjavio je Manojlović u emisiji "Nedeljom u 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading