POTRESNO PISMO ĆERKE PREMINULE GLUMICE: Obistinila joj se najveća noćna mora, ove reči kidaju dušu!

Autor:

Zabava

06.12.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Čvorović danas je preminula, a tužnu vest potvrdila je i njena ćerka.

POTRESNO PISMO ĆERKE PREMINULE GLUMICE: Obistinila joj se najveća noćna mora, ove reči kidaju dušu!

Foto: youtube/printscreen/ Grand Magazin Tv Grand

Poznata glumica koja je ostvarila upečatljive uloge u popularnim serijama "Porodično blago" i "Srećni ljudi", Jelena Čvorović Paunović, preminula je u 75. godini.

Tužnu vest potvrdila je njena ćerka Mina, koja se od majke oprostila potresnim pismom.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Nesto Novo

 

 

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - poručila joj je Mina, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Jelenu Čvorović Paunović je pre nekoliko godina zadesila tragedija, kada joj je suprug preminuo. Sa njim ima ćerku.

Glumica je bila prepoznatljiva po svom specifičnom, hrapavom glasu, ali i po nesvakidašnjem načinu tumačenja likova koje je igrala. Njena uloga Nine iz kultne serije "Otpisani" i Zorke iz "Porodičnog blaga" obeležile su njenu karijeru, dok je uloga Tankosave Tasić iz "Bele lađe" takođe ostavila dubok utisak na publiku. Ostavila je neizbrisiv trag u istoriji domaće televizije i pozorišta. Njeni nastupi u predstavama poput "Kokošje slepilo", "Samoubice" i "Balkona" takođe su bili izuzetno cenjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading