MIŠO KOVAČ OTPUŠTEN IZ BOLNICE: Njegova supruga otkrila šta su lekari ustanovili!

Autor:

Zabava

06.12.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišo Kovač je izašao iz bolnice i oporavak nastavlja kod kuće.

MIŠO KOVAČ OTPUŠTEN IZ BOLNICE: Njegova supruga otkrila šta su lekari ustanovili!

Foto: Instagram/BErislav Borovina

Legendarni pevač Mišo Kovač konačno je izašao iz KBC Split nakon sedam dana boravka zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Njegova supruga, Lidija Kovač, zahvalila se medicinskom osoblju ističući napore koje su uložili kako bi Mišo mogao da nastavi oporavak kod kuće.

Lidija Kovač se obratila medijima ističući značaj brige medicinskog osoblja i istrajnost koju su pokazali u teškim uslovima radeći za dobrobit svakog pacijenta. Ovim povodom, javnost je dobila potvrdu da Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće nakon boravka u bolnici.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

- Zahvaljujući doktorima, svom medicinskom osoblju i svim zapolesnima u bolnici koji u nemogućim uslovima daju sve od sebe za dobrobit svakog pacijenta, Mišo nastavlja svoj oporavak kod kuće - rekla je Lidija, piše Avaz.

Podsetimo, da je legendarni pevač primljen u bolnicu tada je potvrdila njegova ćerka Ivana Kovač.

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, potrebno je da odu u bolnicu. Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - rekla je Ivana Kovač.

Mišo Kovač sada je otpušten iz bolnice nakon što je primio odgovarajuću medicinsku negu i sada će svoj oporavak nastaviti u udobnosti svog doma. Ova vest je obradovala brojne fanove koji su pružali podršku Miši tokom boravka u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading