DANAS SE REGION OPRAŠTA OD LAUŠEVIĆA! Evo koji će UMETNICI govoriti na njegovoj komemoraciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu!

Autor:

Zabava

20.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispraćaj i kremacija Žarka Lauševića biće obavljeni danas, a na komemoraciji povodom njegove smrti govoriće mnogi prijatelji i kolege!

DANAS SE REGION OPRAŠTA OD LAUŠEVIĆA! Evo koji će UMETNICI govoriti na njegovoj komemoraciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu!

Foto: ATAImages

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine u Beogradu, a komemoracija, ispraćaj i kremacija biće obavljeni danas, 20. novembra.

Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu sa početkom u 11.00 časova, a na komemoraciji će govoriti mnogi Žarkovi prijatelji i kolege, između ostalog Nebojša Dugalić, kao i upravnica JDP-a, Tamara Vučković Manojlović.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube/printscreen/Filmski susreti Nis 2016

Žarko Laušević i Nebojša Dugalić

- Žarko Laušević je glumac prema čijem liku zamišljamo Miloša Obilića. Umetnik koji nam je pokazao da šmekera ne čini količina novca u džepu i pokazao da je jedna ruža kao znak pažnje i ljubav, da mogu i da moraju biti jači od partijske ostrašćenosti. To su neke od njegovih uloga koje svi pamtimo - ispričao je reporter u jutarnjem programu "Kurir" televizije, pa dodao:

- Komemoracija će biti održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čiji je Žarko postao član 1982. godine nakon završenog fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a i u pozorištu u kojem je odigrao svoju prvu predstavu godinu dana ranije. Na komemoraciji će govoriti mnogi njegovi prijatelji i kolege, između ostalih upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković Manojlović kao i njegov veliki prijatelj, glumac Nebojša Dugalić - izvestio je reporter.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Tamara Vučković-Manojlović

Poslednji oproštaj od Lauša biće na Novom groblju u Beogradu u 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading