"CRNI DAN JE OSVANUO ZA NAŠU KULTURU": Radoša Bajića potresla SMRT Žarka Lauševića!

Autor:

Zabava

15.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bila je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijatelj", izjavio je Radoš Bajić!

"CRNI DAN JE OSVANUO ZA NAŠU KULTURU": Radoša Bajića potresla SMRT Žarka Lauševića!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti. Javnost je u ime porodice obavestila Anita Laušević, njegova supruga. 

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - glasi saopštenje njegove supruge.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ Filmski susreti Nis 2016

Žarko Laušević

Vest je šokirala ceo region, a oglasile su se mnoge kolege koje su volele slavnog glumca. Lauš je imao jednu od poslednjih uloga u filmu Radoša Bajića, "Heroji Halijarda". 

- Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost. Tamo odakle se niko nikada nije vratio otišao je jedinstveni, veliki, neponovljivi i najveći – Žarko Laušević. Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijatelj. Poslednji aplauz upućen njemu na premijeri našeg filma „Heroji Halijarda“, pre nešto više od mesec dana - trajao bi večno da ga on sam nije prekinuo. Sve je to veliki Lauš zaslužio. Moju veliku žalost i osećanje nenadoknadivog gubitka, dele svi u našoj produkciji „Contrast studios“ - saopštio je Radoš Bajić.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Radoš Bajić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading