ŽARKO LAUŠEVIĆ POČINIO DVOSTRUKO UBISTVO, PA POBEGAO OD KRVNE OSVETE: Telohranitelji ga nisu ispuštali iz vida!

Autor:

Zabava

15.11.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Žarko Laušević je strahovao od krvne osvete, pa je Crnu Goru dolazio u tajnosti, u pratnji telohranitelja.

ŽARKO LAUŠEVIĆ POČINIO DVOSTRUKO UBISTVO, PA POBEGAO OD KRVNE OSVETE: Telohranitelji ga nisu ispuštali iz vida!

Foto: ATAImages

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti, a ovu tužnu vest saopštila je njegova supruga, Anita.

Žarko Laušević je 1993. godine pištoljem usmrtio Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (19), a ranio Andriju Kažića, koji su ga napali ispred jednog podgoričkog lokala. On je više puta osuđivan zbog prekoračenja nužne odbrane u obračunu, a za dvostruko ubistvo je dobio kaznu zatvora od 15 godina.

Ipak, odslužio je četiri i po godine u zatvorima u Požarevcu i Spužu, a kada je 1998. godine pušten na slobodu, preselio se u Ameriku. Te kobne večeri 1993, koja je njegovu sudbinu skroz preokrenula i potpuno zaustavila njegovu glumačku karijeru, bio je u društvu rođenog brata Branimira (60), koji je takođe ispalio jedan metak, ali nije nikoga pogodio.

Od 1998. kada je otišao u Ameriku, u Beograd je prvi put došao tek u maju 2014. godine. Tada nije otišao na svadbu svoje kćerke Asje, koja se udala u Crnoj Gori.

Žarko Laušević u tajnosti došao u Podgoricu kako bi posetio majku koja je u komi, a kako se i tada pisalo, njega su čuvali telohranitelji.

Iz Podgorice je Laušević iste večeri odleteo za Beograd, a na Aerodromu “Nikola Tesla” ga je čekalo privatno obezbeđenje. Kako navodi Kaluđerović, junak iz Lauševićeve knjige, glumac verovatno i dalje strahuje od krvne osvete.

- Govorim mu stalno da nema čega da se plaši i da treba normalno da živi. Šta će njemu obezbeđenje? Ali čovek se boji pa je verovatno zbog toga unajmio nekoga da ga čuva. Ako je on tako sigurniji i mirniji onda je i meni drago. Očigledno mu je ušao taj strah u krv - rekao je tada Kaluđerović za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading