ZBOG DUGOVA RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Mira Banjac planirala da napiše oproštajno pismo i baci se s prozora, ovo ne može da izbriše iz sećanja!

Autor:

Zabava

04.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac priznaje da je zbog dugova poželela da digne ruku na sebe.

ZBOG DUGOVA RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Mira Banjac planirala da napiše oproštajno pismo i baci se s prozora, ovo ne može da izbriše iz sećanja!

Foto: ATA Images

Mira Banjac, koja je danas proslavila 94. rođendan, jedna je od najvoljenijih srpskih glumica. Njen doprinos glumačkoj profesiji je višestruko nagrađivan, a njena karijera traje već 70 godina. Glumila je u brojnim poznatim projektima kao što su "Varljivo leto '68", "Balkanski špijun", "Majstori, majstori", "Radovan treći", "Porodično blago" i drugi. I dalje je veoma aktivna u svom poslu i često se pojavljuje u serijama i filmovima. Jedna od njih je i popularna serija "Igra sudbine".

Međutim, malo je poznato da je pre sedamdesetih godina, Mira imala problema sa zelenašima, koji su je ucenjivali zbog novca koji im je dugovala. "Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više, i to je bio rašomon", ispričala je glumica jednom prilikom. Bilo je to teško vreme za Miru, ali je ona uspela da prebrodi sve teškoće.

Republika

Foto: ATA Images

 

 


Jednog dana, dok je sedela u hotelu, Mira je odlučila da napiše oproštajno pismo i da se baci sa prozora. Tada ju je pozvao Stipe Delić i ponudio joj veliku glavnu ulogu u seriji "Marija". "Ugovor je bio milionski. Potpisem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila", ispričala je glumica. Upravo je uloga u seriji "Marija" bila prekretnica u njenoj karijeri, koja je nakon toga krenula uzlaznom putanjom.

Mira Banjac je danas jedna od najcenjenijih i najvoljenijih glumica u Srbiji. Njena neverovatna glumačka karijera i životna priča ostaju inspiracija mnogima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading