DVA SREĆNA DOBITNIKA OSVOJILI STANOVE U NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI": Pogledajte ko su oni i kako su došli do svojih nagrada

Autor:

Vesti

04.11.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su proglašena dva srečna dobitnika stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

DVA SREĆNA DOBITNIKA OSVOJILI STANOVE U NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI": Pogledajte ko su oni i kako su došli do svojih nagrada

Foto: printskrin/RTS

 Poslednje kolo ovog takmičenja zakazano je za subotu, 11. novembar od 18 časova, a svi punoletni gradjani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji imaju pravo ucešća.


U proteklom kolu, koje se održalo danas, u igri je ucestvovalo čak 1.031.746 gradjana, a skenirano je ukupno 275.627.339 računa. Ova brojka govori o sve većoj popularnosti igre "Uzmi račun i pobedi", koja ima za cilj da motiviše gradjane da legalno plaćaju račune i ucestvuju u borbi protiv sive ekonomije.

Danas su dva srečna dobitnika osvojila stanove u Beogradu. Branka Avramović iz Indjije osvojila je dvosoban stan u naselju Zemunske kapije od 54 kvadrata, dok je Biljana Jovanović iz Leskovca dobila trosoban stan u bloku 63 na Novom Beogradu od 72 kvadrata. Obe dobitnice imaju priliku da svoje novo mesto života ureďe po svom ukusu i da uživaju u pogledu na glavni grad.

Interesantno je da je za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, ucešnik dobio svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva. Ova akcija je imala za cilj da motiviše gradjane da plaćaju račune elektronskim putem i da se bore protiv sive ekonomije. Pored toga, ucešnici su imali priliku da osvoje neku od vrednih nagrada.

Do dobitnog koda se došlo izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a. Naravno, sve je propraćeno u direktnom prenosu, kako bi se osigurala transparentnost i fer izbor dobitnika.

Čestitamo dobitnicima i želimo svima puno sreće u poslednjem kolu koje se održava u subotu. Ukoliko želite da i vi budete deo ove akcije, ne zaboravite da plaćate račune elektronskim putem i da ucestvujete u borbi protiv sive ekonomije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading