"NEĆE DA SE UDA ZA MENE" Tihomir Stanić ima dve ćerke sa LEPOTICOM koja je svaki put ODBILA verenički prsten!

Autor:

Zabava

15.10.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac otkrio da je njegova partnerka nedavno odbila veridbu!

"NEĆE DA SE UDA ZA MENE" Tihomir Stanić ima dve ćerke sa LEPOTICOM koja je svaki put ODBILA verenički prsten!

Foto: ATA Images

Glumac Tihomir Stanić tokom svoje četrdesetogodišnje karijere ima bogatu listu uloga, što televizijskih, što pozorišnih, ali i sam priznaje da mu je jedna filmska scena koja mu se dogodila u realnosti obeležila život. Reč je o trenutku kada je upoznao svoju srodnu dušu, sadašnju suprugu Jelenu Mijović, a ta sudbinska scena čak je i zauvek ostala zabeležena u vidu video snimka.

- Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao sam se sa festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem. Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka" i ja joj priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio, imam i dan-danas to - otkrio je glumac.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Jelena Mijović

Tihomir i Jelena su 1992. godine dobili prvu ćerku Milenu Hanu, a 11 godina kasnije i Sofiju Nađu, ali ono što je zanimljivo jeste da se nikad nisu venčali.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Inače, Tihomir iza sebe ima jedan brak, u koji je uplovio 1979. godine tokom druge godine fakulteta.

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić

Sa bivšom suprugom, Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš, je i danas, nakon razvoda, u sjajnim odnosima.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac, prenosi "Glossy".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading