NAŠ GLUMAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO NAKON ŠTO SU MU DECA PREMINULA: Tragična sudbina ga zavila u crno, a onda je saznao za TEŠKU BOLEST!

Autor:

Zabava

16.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati glumac izvršio samoubistvo, nakon niza tragičnih smrti u porodici!

NAŠ GLUMAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO NAKON ŠTO SU MU DECA PREMINULA: Tragična sudbina ga zavila u crno, a onda je saznao za TEŠKU BOLEST!

Foto: shutterstock

Predrag Ćeramilac (67), nekada poznati glumac izvršio je samoubistvo posle teške bolesti od raka pluća, tako što je skočio sa sedmog sprata zgrade u Medaković naselju gde je živeo.

Ćeramilac, koji je 1962. godine nagrađen Zlatnom arenom za debitansku ulogu u filmu "Saša", reditelja Radenka Ostojića, prema navodima komšija bolovao je od kancera pluća, a bolest je najverovatnije i motiv samoubistva.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/filmskapapazjanija

Predrag Ćeramilac

 

Život našeg glumca bio je ispisan različitim tragedijama, ostao bez troje dece. Predragov sin je nastradao nekoliko godina ranije "igrajući" se pištoljem, a koju godinu pre toga tragično su ga napustile i obe ćerke bliznakinje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading