OVAJ ZGODNI SPORTISTA JE SIN LEGENDARNOG DANILA LAZOVIĆA: Rukometaš istetovirao lik pokojnog oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Danila Lazovića je uspešni sportista!

OVAJ ZGODNI SPORTISTA JE SIN LEGENDARNOG DANILA LAZOVIĆA: Rukometaš istetovirao lik pokojnog oca! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Naš legendarni glumac Danilo Lazović preminuo je 2006. godine, u 54. godini života, a iza sebe je ostavio četvoro dece. Njegova deca nikad nisu volela da se eksponiraju javno, a svi su uspešni u svojim poslovima. Jelena, najstarija ćerka, postala je farmaceut. Milena je završila psihologiju, a najmlađi sin Miloš sa majkom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

Ono što malo ko zna je da je Vuk Lazović, uspešni rukometaš, Danilov sin. Vuk je rođen 1988. godine, a potekao je u Partizanu i u međuvremenu je izgradio uspešnu karijeru.

Pre desetak godina je oženio Barbaru Varlec, rukometašicu iz Slovenije, sa kojom živi u Podgorici. Oni imaju naslednika Luku. Upoznali su se 2009. godine dok su igrali u Zaječaru, gde je ljubav počela i traje i danas. 

Vuk je zgodan i ima veliko broj tetovaža na svom telu, a jedna od njih je posvećena pokojnom ocu. Njegov lik je istetovirao na ramenu i uvek je posebno ističe.

Legendarni glumac Danilo Lazović bio je rođen 25. novembra 1951. godine u Brodaveru. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, i ostavio je ogroman trag u domaćoj kinematografiji.

Probio se ulogom u "Otpisanima", a njegove replike iz mnogih serija i filmova u kojima je glumio i dan-danas se citiraju. Umro je na današnji dan, 25. marta, na snimanju serije "Stižu dolari" 2006. godine, u 54. godini.

Dok je bio živ, glumac se trudio da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti. Ipak, poznato je da je celog života voleo jednu ženu, svoju suprugu Branku. Svojevremeno je glumica Milica Milša objavila fotografiju sa Brankom, koja je lepa i pristojna dama.

"Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom - ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška", napisala je Milša u opisu fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading