NAKON OVOGA JE GLUMICA OKONČALA SVOJ ŽIVOT: Poslednja ispovest Sonje Savić ledi krv u žilama, imala je samo jednu želju!

Autor:

Zabava

12.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sonja Savić želela je da živi potpuno drugačije!

NAKON OVOGA JE GLUMICA OKONČALA SVOJ ŽIVOT: Poslednja ispovest Sonje Savić ledi krv u žilama, imala je samo jednu želju!

Foto: youtube.com

Jedna od najtalentovanijih domaćih glumica ikada, Sonja Savić, tragično je okončala život u septembru 2008. godine u svom stanu u 48. godini života.

Kao uzrok smrti navodila se prevelika doza nedozvoljenih supstanci u njenom telu.

Glumica je sahranjena u rodnom selu Donja Gorevnica, a niko od njenih kolega nije prisustvovao sahrani.

Sonja je bila simbol novog talasa beogradskih umetnika rušila je tabue, živela ispred svog vremena i često bila neshvaćena. Nekoliko godina je živela i radila u Sloveniji, gde je tretirana kao velika zvezda.

Foto: youtube.com/Oblomov

Sonja Savić

 

- Zašto loše prolazim u gradu u kom živim, u zemlji iz koje potičem, pojma nemam. Da nije bilo Slovenije, ne bih preživela devedesete, a isto važi i za ovo vreme. Volela bih da dobijem sredstva i napravim samo još jedan savremeni sajber mjuzikhol koji bi prerastao u klabing, ali ovaj grad izgleda da nema afiniteta prema meni. Često čujem da da govore kako sam ekscesna ličnost, mada kad radim nikad nisam takva, pitajte koga hoćete - govorila je Sonja za medije.

- Nekada sam htela i da se udam, da budem konzervativna, da imam decu. Nisam jurila frajere, a proglasili su da imam sidu i da se drogiram. Bože oprosti, sačuvaj i sakloni. Možda sam u drugoj polovini života postala to što su želeli - rekla je ona jednom prilikom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sonja Savić

 

"Izgleda da je samoća cena moje slobode", zaključila je glumica, ne krijući da je kao mala zamišljala sebe u braku, da osnuje porodicu i živi sa čovekom koga beskrajno voli.

Poslednji intervju Sonja je dala samo 2 meseca pre smrti, u julu 2008. godine, za crnogorske "Vijesti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading