"PRAVI SAM ORTAK!" Bojana Stefanović u predstavi igra dečaka i priznaje: "Odišem muškom energijom"

Autor:

Zabava

27.06.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je rekla, ovaj komad je za nju velika radost jer posle dugog niza godina igra u komediji i to s odličnom ekipom, koju čine Ana Pavićević, Nikola Rakočević, Tara Đurašinović i Nikola Ranđelović.

"PRAVI SAM ORTAK!" Bojana Stefanović u predstavi igra dečaka i priznaje: "Odišem muškom energijom"

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

U novoj predstavi "Autobiografija" Branislava Nušića glumica Bojana Stefanović imala je poseban zadatak - da na sceni dočara lik dečaka! 

- Anja i ja često na sceni, tokom proba, ne izdržimo da sklopimo dve rečenice da jednu drugu ne zasmejemo. Izuzetno mi je drago što ovde sarađujem sa Rakočevićem. Cenim ga kao glumca i umetnika, a nisam imala prilike do sada da radim s njim - istakla je glumica.

Stefanovićeva se, umesto kao fatalna zavodnica, kako smo navikli da je vidimo, prikazala u koži dečaka. Uoči premijere glumica je rekla da su je kroz karijeru pratile uloge lepih žena, ali da je ona ipak "apsolutno dečak Sima".

- Meni je to mnogo bliže, lakše, zabavnije i inspirativnije nego da igram fatalne žene. Mnogo više sam drug-ortak, dosta nosim te muške energije kroz život. To se ne vidi na prvu loptu. Imam i žensku energiju, ali nešto što nosim više naginje dečačkoj energiji - izjavila je glumica za Tanjug reflektor.

Nušić joj, kaže, pristaje kao par rukavica, a gledamo je i u predstavi "Deca" Milene Marković, o kojoj takođe ima samo reči hvale.

- To je izuzetna predstava koja potvrđuje da ne postoji veća istina od umetnosti - dodala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading