ŽENE SU ZA NJIM LUDELE, A ONDA SE ODAO HEROINU! Bio je u zatvoru, okrenuo se porocima, a sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Bakočević se povukao iz javnosti.

ŽENE SU ZA NJIM LUDELE, A ONDA SE ODAO HEROINU! Bio je u zatvoru, okrenuo se porocima, a sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Osamdesetih i devedesetih godina dramski umetnik Nebojša Bakočević bio je najpoželjniji neženja tadašnje Jugoslavije, zvezda za kojom su žene ludele, a onda je samo nestao. Zabeležio je brojne uloge, a jedne od najpoznatijih su mu u ostvarenjima poput ''Boško Buha'', ''Povratak otpisanih'', ''Bal na vodi'', ''Kako je propao rokenrol'' i mnoge druge.

Glumio je Čikala u „Bošku Buhi“, te Trtu u seriji "Povratak otpisanih". Godine 1983. je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a tri godine kasnije sa mladim kolegama snimio "Bal na vodi". Do kraja osamdesetih igrao je u još šest filmova, od kojih je najznačajniju ulogu ostvario u "Kako je propao rokenrol".

Foto: printscreen/youtube.com

Nebojša Bakočević nekada

Devojke i devojčice su masovno bile zaljubljene u njega, a njegovim slikama je grad bio oblepljen. Ipak, svoju popularnost i uspeh, zamenio je heroinom koji je konzumirao zajedno sa Margitom Stafnović. Ubrzo mu je karijera propadala, a on je sve više tonuo u kandže narkotika.

Uhapšen je u Kotoru zbog krađe kompujtera, i osumnjičen da je jednom prilikom preko krova šanka SKC-a jednu od kancelarija opustošio.

Pojavio se i u folk epopeji Dragane Mirković "Slatko od snova", a na pozorišnim daskama poslednji put viđen je u ulozi njegovog alter-ega, Sida Višuza, u predstavi "Zigi Stardast". I od tada - ništa.  Početkom 2000-ih, tačnije 2004. godine Bakočević je govorio o pričama koje su ga pratile.

- Iskreno, meni ne treba taj publicitet. Prvi film sam snimio kad sam imao sedam godina i medijske priče su samo propratna stvar za ono što radim. Nisu me tukli, već sam dobio par udaraca. I nisu bili skinhedsi, nego ljudi koji pod pojmom "dobar provod" podrazumevaju da se napiju, izdrogiraju i nekog prebiju, pa su naleteli na mene.

 

 

- Što se tiče drogiranja, to je stvarno smešno. Kad u Srbiji svako bude gledao svoja posla, biće nam mnogo bolje. To da li se drogiram je moja stvar. Čak sam i svom ocu Lazaru Bakočeviću dao mokraću na analizu. U rezultatima nije bilo ničega, tako da, ukoliko to nekoga zanima, imam i crno na belo. Čudna stvar mi se dešava u poslednje vreme... Otkad sam počeo da govorim istinu - niko mi ništa ne veruje - pričao je Bakočević, pa se osvrnuo na priče i da je švaler:

- To morate da pitate žene, ali moram da priznam da sam primetio da me vole, a ja njih obožavam. Kad sam 1983. upisao Akademiju, jedna od devojaka mi je rekla da sam glumu upisao zbog žena. Ima u tome istine. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo. Vesele, lepe i pametne. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno Leonard Koen napisao da će žene jednog dana da preuzmu sve u svoje ruke, a muškarci će da se bave svojim detinjastim poslovima, kao što su umetnost, poezija... One i onako održavaju ovaj svet u životu - govorio je Bakoč 2004. godine za Kurir.

Foto: printscreen/youtube.com

Nebojša Bakočević sada

Nakon uloge u filmu ''Nož'' je nestao sa filma, nakon čega se pojavljivao u epizodnim ulogama, 2002. Lavirint (TV serija), 2008. Vratiće se rode, 2012. Artiljero, a poslednju je odigrao u seriji “Pet”, koja se 2019. emitovala na RTS.

U nekoliko izjava koje je dao naveo je da se povukao zato što ne želi da bude estradna ličnost, već da živi u miru. Inače, njegove ljubavne epizode sa balerinom Ašhen Ataljanc i sa glumicom Vladicom Milosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading