ŽARKO JOKANOVIĆ O MIRI BANJAC: Scenarista otkriva da li će se glumica pojaviti u "Zakopanim tajnama"

Autor:

Zabava

16.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada je dugo najavljivano njeno učešće u popularnoj telenoveli, to se još nije desilo.

ŽARKO JOKANOVIĆ O MIRI BANJAC: Scenarista otkriva da li će se glumica pojaviti u "Zakopanim tajnama"

Foto: Youtube/Color Media Communications

Poslednji put pred kamerama čuvena glumica Mira Banjac (93) pojavila se u najdugovečnijoj srpskoj telenoveli "Igra sudbine", kao Madam Deni, a zatim je tiho zatvorila vrata za sobom i nestala sa scene. Razlog za to je rastužio mnoge - legendarna glumica je lošijeg zdravstvenog stanja, slabo se kreće i, kako je i sama priznala, ne izlazi iz kuće.

Republika

Foto: ATA Images

 

Nakon odlaska iz serije "Igra sudbine", scenarista Žarko Jokanović i glavna glumica Milica Milša najavili su da će Mira Banjac biti deo njihove nove serije "Zakopane tajne", koja se prikazuje na Pink televiziji. Dosad je prikazano 40 epizoda, ali se lik gospođe Olge Obreški još nije pojavio.

Međutim, scenarista serije Žarko Jokanović otkriva za Republiku da će se Mira Banjac uskoro pridružiti ekipi "Zakopanih tajni":

- Snimanja i dalje traju, a Miru Banjac očekujemo na snimanju u junu i neizmerno se radujemo zbog toga - objavio je Jokanović srećne vesti za naš portal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading