U NARODNOM POZORIŠTU BEZ PREDSTAVA DO 14. MAJA: Zbog tragičnih događaja odlažu se sve aktivnosti

Autor:

Zabava

08.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravnik Svetislav Bule Goncić najavio kada će se glumci vratiti na daske.

U NARODNOM POZORIŠTU BEZ PREDSTAVA DO 14. MAJA: Zbog tragičnih događaja odlažu se sve aktivnosti

Foto: ST/Nikola Mutić

Do kraja nedelje u Narodnom pozorištu neće biti igrane predstave zbog tragedija koje su se dogodile u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i opštini Mladenovac. Upravnik nacionalnog teatra Svetislav Bule Goncić potvrdio je da se otkazuju sve planirane predstave i aktivnosti do 14. maja.

Foto: Tanjug/D. GOLL

 

Nacionalni teatar će nastaviti sa svojim programima u ponedeljak 15. maja premijerom predstave "Urnebesna tragedija", rađene po tekstu Dušana Kovačevića, u režiji Jagoša Markovića. Tada će živopisnu galeriju junaka dočarati Nikolina Friganović (Ruža), Željko Erkić (Milan), Petar Vasiljević (Neven), Nela Mihailović (Julka), Aleksandar Vučković (Kosta), Sandra Bugarski (Rajna), Branko Vidaković (Vasilije), Ljubiša Savanović (Doktor)...

Ovonedeljne predstave otkazane su i u teatru Madlenijanum, pa će predstava "Feliks i Doris" biti na repertoaru 16. maja. Program je otkazan i u Ateljeu 212.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading