"DRIM TIM" IZA KULISA: Zvezdarski Maradona se vraća u Bulbulderac, sprema se DRUGA SEZONA HIT SERIJE!

Autor:

Zabava

26.04.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da klub ne bi propao, Srdićevi naslednici postaju političari, kriminalci i gejevi i na taj način zarađuju novac.

"DRIM TIM" IZA KULISA: Zvezdarski Maradona se vraća u Bulbulderac, sprema se DRUGA SEZONA HIT SERIJE!

Foto: ST/D. KADIĆ

Lazar Ristovski

Priča o porodici koja nije uspela u fudbalu, ali jeste u životu dobija nastavak. Ekipa Republike zavirila je na snimanje druge sezone serije "Drim tim" od 12 epizoda i otkrila mnoge novine u životu Ilije Ike Srdića i njegovih 11 sinova.
Čim smo kročili na teren fudbalskog kluba Bulbulderac u Zvezdarskoj šumi, dočekao nas je komandant projekta Lazar Ristovski u bademantilu i s neizostavnim osmehom. S vrata nam kaže:

- Mnogo me nerviraju ovi mladi glumci! Ja sam pomalo umoran od svega i mrzovoljan, pa me oni gledaju tako sa strane. Na distanci smo, neće da mi smetaju i imamo tu neku prećutnu vezu, koja se uvek na kraju završi lepim raspoloženjem - kaže nam glumac.

Uverava nas da je sve ovo zapravo bila šala i da se snimanja već dva meseca odvijaju u odličnoj atmosferi jer komedija to zahteva od ekipe. Njegov Ika, lik nastao po biografiji zvezdarskog Maradone, koji je napravio fudbalski tim od svojih 11 sinova, otvara školu fudbala za klince, a naslednike upošljava na tri različite strane.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

- Prva sezona je završena tako da smo mi kao tim bili šampioni, ali je Ika, nažalost, završio u zatvoru i svi ti rezultati su im poništeni. Sada smo reditelj Dejan Zečević Zeka i ja, zajedno sa scenaristima, razmišljali šta ćemo sad s tim klubom, koji je skroz propao. Došli smo na spasonosnu ideju, vrlo savremenu, da sinove bacimo u različite interesne grupe, tamo gde se pravi lova. Mi smo odlučili da to budu tri mesta: u politici, kriminalu i gej-populaciji. To su, prema našem mišljenju, tri najuspešnije grupe - kaže Ristovski.

Dok on priprema nove mlade nade da postanu uspešni igrači, i u sceni kojoj smo prisustvovali održava uvodni govor đacima gde im predočava svoj specifični sistem rada, njegovi sinovi dobijaju novi identitet.

- Jedan nije hteo u političare nikako, drugi neće u gejeve... Ali je Ika Srdić smislio načine kako da sinove uposli na svim tim mestima. Da li će biti opet uspešni, kao u fudbalu, to ostaje da se vidi - ističe reditelj Dejan Zečević i dodaje da će "Drim tim 2" biti pravo osveženje na malim ekranima, zatrpanim pričama o kriminalu.

Zeka i Laza, za kraj, uglas poručuju: " Komedija je postala zaboravljeni žanr i zato smo se mi odlučili na to da publici isporučimo smeh u bezobraznoj meri". Sve ćemo to videti na jesen na Superstar TV.

Milica: Nisam uvek nasmejana dok radim

Kraj fudbalskog terena zatičemo Milicu Tomašević, koja nam kaže da na snimanjima nije uvek sve sjajno i bajno.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

- Nisam uvek nasmejana dok radim, ali se trudim da to budem jer uvek je bolje kad važi ona: "Ko peva, zlo ne misli." Rad ume da bude prilično naporan, pogotovo što smo ovde doživeli sva godišnja doba - iskrena je glumica, koja nam otkriva kakve će promene doživeti njen lik Danice.

- Možda niste odmah primetili, ali skinula sam mladež s lica. Danica će u jednoj od epizoda da se rebrendira, kako ona to voli da kaže.

Milan: Ofarbao sam se i postao krimos

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Kad je pored nas prošao mladić upečatljivog stajlinga, s kajlom oko vrata i svetloplavom kosom, triput smo morali da protrljamo oči da bismo poverovali da je reč o Milanu Kolaku. Glumac koji igra Ikinog sina Mitu Blefa objašnjava nam da ga je otac poslao da bude kriminalac, kad mu već fudbal ne ide.

- Ika je odlučio da sinove pošalje u razna zanimanja da bi finansijski doprineli kući, pa sam ja postao krimos. Farbao sam kosu i videćete u seriji da sam prolazio kroz nekoliko faza. Farbam se često, a na ulici moram da se krijem ispod kačketa. Ljudi su i dalje šokirani kad me vide, niko mi više ne gleda u oči, samo u kosu - priča Kolak kroz osmeh.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading