CECA BOJKOVIĆ IMA ĆERKU KOJA JE POZNATA GLUMICA, MNOGI NE ZNAJU DA JE ONA NJENA NASLEDNICA! Priznala da joj nije posvećivala dovoljno pažnje: Paranoično sam se plašila droge

Autor:

Zabava

27.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ceca Bojković majka je poznate glumice Katarine Žutić.

CECA BOJKOVIĆ IMA ĆERKU KOJA JE POZNATA GLUMICA, MNOGI NE ZNAJU DA JE ONA NJENA NASLEDNICA! Priznala da joj nije posvećivala dovoljno pažnje: Paranoično sam se plašila droge

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Svetlana Ceca Bojković ima uspešnu karijeru iza sebe koja traje godinama, a malo ko zna da je njena ćerka takođe poznata glumica, Katarina Žutić. Kako kaže, žao joj je što nisu više vremena provodile zajedno.

- Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos - iskrena je glumica i otkriva da joj je u neki trenucima bilo teško:

Foto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ

Katarina Žutić

- Pubertet! Mislila sam u sebi: "Da sam znala šta me čeka..." Nisam znala šta ću ni kako ću. Paranoično sam se plašila droge. Bogu hvala, to se nije desilo. Ona je bila komunikativna, imala veliko društvo, izlazilo se u ponoć. A ja sam se udala da ne bih morala da dolazim kući u pola jedanaest (smeh)!

Ceca Bojković se inače udavala tri puta, a svoje devojačko prezime nije menjala.

- Jesam prvi put, u Bojković Žutić. Tako je stajalo u dokumentima, javno sam zadržala samo svoje. Posle razvoda skinula sam drugo prezime. U drugom braku bila sam već oformljena glumica, a i sada nisam imala razloga da to činim.

Foto: youtube.com/printscreen

Svetlana Bojković o ćerki

Priznaje da otkad je u penziji ima više vremena za sebe, porodicu i prijatelje, a najviše je raduje odlazak na pijacu.

- To je za mene veliki praznik. Idem jednom nedeljno na Palilulsku pijacu, nosim kolica, imam svoje tezge! E, to mi je provod. Kad završim kupovinu i napunim kolica, odem i naručim kafu, ponekad i rakijicu jer je vreme ručku, pa poručim ćevape u somunu i donesem kući! Taj dan ne kuvam (smeh) - zaključuje za Stil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading