MISLILI SMO DA SMRT NEĆE DOĆI PO NJU! Svetlana Ceca Bojković ispratila Branku Veselinović u večnost: Zasllužila je da mirno sklopi oči!

Autor:

Zabava

14.02.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je komemoracija Branke Veselinović.

MISLILI SMO DA SMRT NEĆE DOĆI PO NJU! Svetlana Ceca Bojković ispratila Branku Veselinović u večnost: Zasllužila je da mirno sklopi oči!

Foto: ST/N. PANČIĆ, E-Stock

Nakon Irfana Mensura, na komemoraciji Branke Veselinović govorila je i njena koleginica Svetlana Bojković.

- Branka Veselinović, najstarija ptica našeg glumačkog jata napustila nas je. Kada smo slavili zajedno sa njom u veselju njen 100. rođendan, bilo je nezaboravno. Branka je bila neverovatna osoba i kada je sledeće godine napunila 101., pa 102. pa 103. mi smo mislili da smrt nikada neće doći po nju jer ona je imala neverovatan štit prema tome. Neverovatna energija koja ju je držala. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Svetlana Bojković o Branki Veselinović

- Njen život je bio toliko ispunjen da mislim da je zaslužila da mirno sklopi oči Ona je istorija ovog dramskog pozorišta. Ona je ovde od osnivanja ovoga, od početka. Branka nije imala svoje dece, ali sva deca su bila njena, ona se bavila bolesnim, starim, mladima. Ona je uvek živela u sadašnjosti, okrenuta mladima, pratila je sve što se dešava i jako se dobro snalazila. Bila je vesela, vesela i vesela, i možda joj tako i odgovara to prezime ''Veselinović''. Draga nasa Branka, počivaj u miru i neka ti je slava.

Podsetimo, glumica Branka Veselinović preminula je osmog feburara u 105. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading