TUGA NE PROLAZI NI POSLE PET GODINA! Nebojša Glogovac preminuo je na današnji dan, njegova supruga decu želi da uči samo jednom: On je heroj i legenda!

Autor:

Zabava

09.02.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac preminuo je na današnji dan.

TUGA NE PROLAZI NI POSLE PET GODINA! Nebojša Glogovac preminuo je na današnji dan, njegova supruga decu želi da uči samo jednom: On je heroj i legenda!

Foto: printscreen/instagram.com

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je na današnji dan pre pet godina od karcinoma pluća. Nakon samo dva meseca je izgubio bitku.

Foto: youtube.com/ TVLongPlay

Nebojša Glogovac preminuo je pre pet godina

Iza sebe je ostavio suprugu Milicu i ćerku Sunčicu, kao i sinove Gavrila i Miloša. U jednoj emisiji njegova supruga je otkrila šta bi ćerki volela da kaže o ocu.

- Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – kazala je Milica Glogovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading