PRVA IZJAVA MARKA MILJKOVIĆA NAKON VESTI DA JE LUNA TRUDNA: Nije krio sreću, pa otkrio da li priželjkuje dečaka ili devojčicu!

Autor:

Zabava

21.10.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković nedavno je saznao da postaje otac po drugi put

PRVA IZJAVA MARKA MILJKOVIĆA NAKON VESTI DA JE LUNA TRUDNA: Nije krio sreću, pa otkrio da li priželjkuje dečaka ili devojčicu!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Luna Đogani Marko Miljković

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova, Luna Đogani i Marko Miljković, saznali su da očekuju drugo dete, a sada se ponosni otac oglasio i priznao kako se oseća. 

Naime, Đoganijeva je pre sat i po vremena na Instagramu objavila da je u drugom stanju, kada je Miljković saznao radosne vesti. 

Foto: Youtube.com/ Sikter Tube

Marko Miljković saznaje da postaje otac drugi put

 

- Presrećni smo i prezadovoljni. Hvala dragom Bogu na ovome. Iskreno, priželjkujemo dečaka, da budemo miks. Oboje smo presrećni zaista. Čak i Mia kao da oseća nešto - rekao je uzbuđeno Marko za Blic.

Republika

Foto: Youtube.com/ Sikter Tube

Marko Miljković sa testom za trudnoću

Podsetimo, Luna je trenutak kada saopštava Marku srećne vesti objavila i na svom Jutjub kanalu. Ona je ćerki Miji dala da odnese Marku kutiju za naočare u kojoj je bio test. Marko je šokirano gledao, a onda vrisnuo: "Stiže nam i četvrti član".

BONUS VIDEO: 

https://www.youtube.com/c/RepublikaRS/videos

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading