ZAKUCALA NAS JE SVE ZA TV EKRANE SVOJOM GLUMOM: Svi je pamtimo po ulozi veštice iz kultne serije, a evo KO je ''Druzila''! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepuna simbolike i parodija na srpsku istoriju serija je izazivala mnogo smeha i ostavila bezbroj zapamćenih likova iza sebe.

ZAKUCALA NAS JE SVE ZA TV EKRANE SVOJOM GLUMOM: Svi je pamtimo po ulozi veštice iz kultne serije, a evo KO je ''Druzila''! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube

Dušanka Stojanović Glid je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

Stalna je članica Narodnog pozorišta od 1990. godine.

Dušanka Stojanović Glid pored mnogih uloga tokom svoje karijere ostala je upamćena kao Druzila u čuvenoj seriji koja se kod nas emitovala početkom dvehiljaditih, "Crni Gruja".

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Druzila

Serija “Crni Gruja” sada već davne 2003. godine bila je jedna od najgledanijih na malim ekranima.

Pored mnogih izdvojila se i Dušanka Stojanović Glid, koja je tumačila vešticu, proročicu, svima dobro poznatu Druzilu, s kojom se Crni Gruja, koga je tumačio Sergej Trifunović, nikako nije slagao.

S obzirom na to da je glumica u seriji imala gomilu šminke, retko ko bi mogao da je prepozna na ulici, u normalnom izdanju.

Glumica je rođena 1965. godine u Beogradu i diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u čuvenoj klasi Vladimira Jeftovića.

Evo kako ona sada izgleda:

Zapažene uloge ostvarila je i u serijama "Gore dole", "Otvorena vrata", ''Moj rođak sa sela''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading