"Državni službeniK" najgledanija naša serija u inostranstvu ikad: Emituje se na više jezika, a ON ja nagrađen za najboljeg glumca! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrade za seriju "Državni službenik" u inostranstvu samo pljušte.

"Državni službeniK" najgledanija naša serija u inostranstvu ikad: Emituje se na više jezika, a ON ja nagrađen za najboljeg glumca! (FOTO)

Foto: Ptrintscreen

Državni službenik

Da se za domaću kriminalističku seriju "Državni službenik" pročulo i van granica naše zemlje, te da je pobrala i simpatije gledališta koje nije sa našeg govornog područja, govori sva laskava priznanje do sada, a sada je dobila nagradu i u Meksiku. 

Naime, "Državni službeniK" najgledanija je i najuspešnija naša serija u inostranstvu ikad i to na hindi jeziku, na španskom i portugalskom jeziku. 

Na šestom izdanje "PRODU nagrada", koje će biti održano putem striminga 9. i 10. novembra, ova serija pobedila je u kategoriji najgledanije sa govornog područja koje nije špansko, a Milan Marić izabran za najboljeg stranog glumca. 

Republika

Foto: Ptrintscreen

Državni službenik nagrada u Kankunu

 

Podsetimo, u pitanju je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga tj. okolnostima savremene geopolitičke situacije.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gavrilo

09.10.2022 21:23

Šta će na ovo Bjela da kaže.