DRAGIŠA IVELJA OBJAVIO NOVU KNJIGU: "Ledeni metak" srpskog Džejmsa Bonda

Autor:

Zabava

05.10.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećem delu po redu Ivelja otkriva detalje iz svog obaveštajnog života.

DRAGIŠA IVELJA OBJAVIO NOVU KNJIGU: "Ledeni metak" srpskog Džejmsa Bonda

Foto: Promo foto

Dragiša Ivelja

Neustrašivi operativac Dragiša Ivelja u svojoj najnovijoj knjizi "Ledeni metak" u izdanju "MDM produkcije" otkriva detalje iz svog uzbudljivog obaveštajnog života.

Srpski Džejms Bond otvoreno opisuje akciju u Trstu u Italiji, gde je boravio tri godine s ciljem da se infiltrira u vrh ustaške organizacije koja je tamo bila dobro organizovana. Sve mu se otvorilo kada je došao da obezbeđuje vlasnika najuspešnije robne kuće tada u Italiji. U svetu imućnih podrazumevaju se brza kola, glamur, lepe devojke, najskuplji šampanjac i sve što ide uz to.

Republika

Foto: Promo foto

 

Ovu knjigu je, kaže, pisao šest meseci i u njoj otkrio razne špijunske priče čiji je bio akter.

- Sve priče su većinom istinite, pisane iz prvog lica jednine. U njima sam opisao zadatke koje sam rešavao sa mnogo detalja i uzbudljivih momenata - kaže Ivelja za Srpski telegraf i Republiku.

Autor romana, inače Titov obaveštajac koga su strane obaveštajne službe beležile pod kodnim imenom Relja, svoje avanture opisao je u još dve knjige "Relja - Avanture Titovog špijuna" i "Bio sam Titov špijun". Poslednja "Ledeni metak" je avanturistička priča, neponovljiva ispovest o nepoznatoj strani života pred raspad Jugoslavije.

Najnoviji "Ledeni metak" može se pronaći u knjižarama "Laguna" i "Vulkan" širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading