"Ne plašim se smrti, ali me telo izdaje" Bora Čorba progovorio o TEŠKOJ BOLESTI, otkrio potresne detalje njegove boljke! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen grupe ,, Riblje čorbe" Bora Đorđević otkrio je koliko se loše oseća!

"Ne plašim se smrti, ali me telo izdaje" Bora Čorba progovorio o TEŠKOJ BOLESTI, otkrio potresne detalje njegove boljke! (FOTO)

Foto: ATA Images

Mesecima se spekuliše da je Bora Đorđević lošeg zdravlja i da veoma teško funkcioniše. Frontmen grupe „Riblja čorba“ do sada se nije oglašavao u medijima, pa publika u strahu iščekuje svaku novu informaciju.

No, on je sada otkrio da se vrlo svesno bori protiv bolesti, tako što nastoji da ga ne slomi prolaznost vremena, ali ističe da se ne plaši smrti. 

 

Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti i to je jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, telo me izdaje, teže hodam pa sedim dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama, ali sam duhovno i dalje u pubertetu ‒ kroz osmeh je posle duže vremena istako Bora za „Blic“.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević Zvezde Granda

 

Sreću je pronašao sa trećom suprugom Dubravkom u Sloveniji, a njoj je posvetio i poslednji album i knjigu.

Zajedno smo sedam godina, ona je i na omotu albuma ‒ punog srca je otkrio muzičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Klica iz isusa mladji

20.08.2022 02:11

Ne daj se druze. Druzili smo se u Isusu, videli u Africi I Australiji u Pertu ,nadam se videcemo se I u Beogradu. Tvoj drug Predrag Klisaric mladji