"Vodili smo LJUBAV na POZORNICI": Mira Karanović ludo je volela 20 GODINA MLAĐEG kolegu, veliku STRAST nisu mogli da sakriju, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mirjana Karanović je na glumačkoj sceni nekoliko decenija, a svakom svojom ulogom ostavila je dubok trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji.

"Vodili smo LJUBAV na POZORNICI": Mira Karanović ludo je volela 20 GODINA MLAĐEG kolegu, veliku STRAST nisu mogli da sakriju, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Iako se trudi da privatni i ljubavni život krije od javnosti, o jednoj od njenih najvećih ljubavi dosta se pisalo.

Naime, Mirjana i njen dvadeset godina mlađi kolega Ermin Bravo zajedno su glumili u predstavi "Noževi u kokoškama" u kojoj su morali da savladaju fizički vrlo provokativne i naporne scene, i to na zemlji.

 

Foto: printscreen

Mirjana Karanović

 

Kako je Mira jednom prilikom istakla, Ermin je tada zadobio njeno puno poverenje.

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pritom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je svojevremeno Mirjana Karanović.

 

Ona je o Erminu, koji je, kako su mediji pisali, njena bivša ljubav, uvek imala reči hvale.

- Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina. On mi je veoma važan u životu - izjavila je ranije Mirjana Karanović za magazin "Gloria".

Inače, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina, kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad "Noževi u kokošima".

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Srbinnn

06.08.2022 15:59

Za glumu kapa dole a za izjave ponašanje i sve ostalo van glume bruka

Bobo

06.08.2022 19:10

,,Glumila ,,je ona i muslomanku koju navodno siluju Srbi.aZa nju nista neobicno.Za pare ,,sve, !

Som

06.08.2022 23:34

Je li zbog njega Mira postala izdajnik Srba!!! Neka ide sa svim svojim glumačkim “talentom” u Sarajevo i neka se ne vraća, možemo bez tolikog izdajničkog talents!