EKIPA POPULARNOG "MONTEVIDEA" PONOVO NA OKUPU : Glumci pokazali MIŠIĆE, u ovakvom izdanju ih do sada NISMO videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski glumci kakve nismo videli ni na filmu igrali odbojku u pesku, pa se pohvalili mišićavim telima!

EKIPA POPULARNOG "MONTEVIDEA" PONOVO NA OKUPU :  Glumci pokazali MIŠIĆE, u ovakvom izdanju ih do sada NISMO videli! (FOTO)

Foto: youtube.com/rts.rs

"Montevideo" /printskrin

Prošle su 92 godine otkako su Tirke, Milutinac, Moša Balerina, Jakša i ostali članovi reprezentacije Kraljevine Jugoslavije odigrali legendarnu utakmicu u Urugvaju i te 1930. ostvarili istorijski uspeh na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Baš kao i njihovi likovi, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Andrija Kuzmanović, Viktor Savić i Nenad Heraković filmom "Montevideo, bog te video" stekli su ogromnu popularnost, a 12 godina kasnije okupili su se i ponovo zakotrljali loptu. Ovog puta u Barandi.

Foto: instagram.com/draganbjeloglicbjela

 

 

Atraktivni glumci su pronašli predah od gradske gužve i skoknuli do mesta gde su snimali ovaj popularni film. Tirke, Milutinac, Balerina, Jakša i Vampir igrali su odbojku na pesku, pa pozirali bez majica i pokrenuli lavinu komentara oduševljenih pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/janxnina

 

​- "Kakva fotka, bog te video", "Bravo, ekipo", "Top gan 3", "Svaka čast za liniju", "Ozbiljna ekipa", "Kraljevi", "Vratile se rode" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova. 

Ekipa filma i serije "Montevideo, bog te video" i "Montevideo, vidimo se" provela je zajedno pet godina snimajući, pa otuda ne čudi što se druženje nastavilo i danas. Momci naglašavaju da doživljavaju jedni druge kao članove porodice.

 - Mi smo i dalje bliski. Proveli smo pet godina života zajedno. Sa Viktorom Savićem se baš družim i s Andrijom Kuzmanovićem. Ne bih nikoga da izostavim, ali zaista je to druženje ostalo i danas - često je isticao u medijima Aleksandar Radojičić.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera

 

 

Nakon diplomiranja priliku da se pokaže i dokaže u kinematografiji u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića dobio je tada i Nenad Heraković, koji je iskoristio šansu i reditelji su ga zapazili. Nakon uloge u "Montevideu" Nenad je isticao da mu je ova rola promenila život nabolje i da je posle nje počeo da dobija značajnije uloge. 

- U "Montevideu" sam dobio šansu da provedem više od 250 snimajućih dana na setu, što malo koji glumac ostvari tokom karijere - rekao je Heraković.

Fotografije Bikovića, Savića, Radojičića, Herakovića, Kuzmanovića i Bjelogrlića glumce su podsetile na zajedničko vreme provedeno na setu, a obožavaoce podstakle na razmišljanje o tome ko je od njih najbolji frajer. Glumci su pokazali mišićava tela, ali su obožavaoci nekolicini pronašli mane.

- Savića malo da podgojimo i sve top - glasi jedan od komentara, a mnogima nije promaklo ni to da je Radojičić izgoreo na suncu i da je crven ko rak.


Devojke uživale u hladu!

Momcima se u Barandi pridružila i koleginica iz filma Nina Janković, koja je uživala u društvu devojke Miloša Bikovića Ivane Malić. Devojke su uživale u hladovini na travi i bodrile momke dok su igrali odbojku. Nina se s nekim članovima ekipe družila i pre snimanja filma, a prijateljstvo je opstalo i danas.

Foto: Instagram/printskrin

- Mi smo stvarno uživali dok smo snimali film, bilo je ludo društvo. Znatno mi je olakšalo što sam dosta scena imala s Bikovićem, s kojim sam se uigrala tokom studija pošto nas je Pele često spajao. Iz tog razloga bilo mi je laganica da radim ono što se očekivalo od mene - rekla je Nina svojevremeno.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading