U Mts dvorani premijerno prikazan trejler za "Oluju"! LUČIĆ: Film će prikazati istinu o stradanju srpskog naroda!

Autor:

Zabava

02.08.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U MTS dvorani u Beogradu premijerno je prikazan trejler filma Miloša Radunovića "Oluja".

U Mts dvorani premijerno prikazan trejler za "Oluju"! LUČIĆ: Film će prikazati istinu o stradanju srpskog naroda!

Foto: D. Kadić

Trejler za film "Oluja"  Miloša Radunovića o ratnim stradanjima Srba tokom istoimene zločinačke akcije hrvatske vojske i države iz avgusta 1995. godine, premijerno je prikazan u MTS Dvorani u Beogradu.

Premijera filma očekuje se na jesen, a današnjem događaju pored generalnog direktora Telekoma Srbija Vladimira Lučića, kompanije koja je podržala ovaj film, prisustovali su i Producenti Vladan Anđelković i Nemanja Mićić.

Foto: D. Kadić

Vladimir Lučić

Vladimir Lučić se tokom konferencija za štampu obratio prisutnima i odao počast nastradalima tokom Oluje. 

- Zahvaljujem se svima, celoj ekipi, i rediteljima i glumcima, koja je radila na realizaciji ovog izuzetno važnog projekta. Film će biti ono što smo očekivali. Pomerili smo nivo srpske kinematografije kada smo ušli u produkciju pre 4 godine. Deo sredstava ulažemo u filmove koji će obeležiti istorijske događaje. Nažalost, stradanja srpskog naroda je bilo dosta u istoriji. Film će pokazati šta je istina ovog istorijskog događaja - zaključio je Lučić. 

Na konferenciji je bio prisutan i deo glumačke ekipe koji je učestvovao u ovom velikom projektu. Zlatan Vidović, Marija Pikić i Ivan Vujić su zajedno sa rediteljem i producentima prenosili svoje iskustvo sa snimanja "Oluje". 

Zlatan Vujić pokušao je da objasni težinu ovog filma. 

- Ovo je bilo neverovatno putovanje i do sada najveći glumački izazov za mene. Svako treba da priča o onome što ga boli, a Oluja boli i boleće -  istakao je Vujić.

Reditelj filma Miloš Radunović rekao je da su u filmu prikazane istinite priče. 

- Jako je teško raditi ove teme, pogoto jer su to istinite priče, tačnije 250.000 priča. Svaka od tih nesrećnih priča je priča za sebe - kaže Radunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading