Mirjana Karanović OČAJNA zbog gubitka PRIJATELJA! Glumica sa knedlom u grlu progovorila o Branku Cvejiću: Mnogo će mi nedostajati!

Autor:

Zabava

26.07.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović skrhana bolom zbog smrti Branka Cvejića.

Mirjana Karanović OČAJNA zbog gubitka PRIJATELJA! Glumica sa knedlom u grlu progovorila o Branku Cvejiću: Mnogo će mi nedostajati!

Foto: ATA Images/printscreen/youtube.com

Glumac Branko Cvejić preminuo je u 75. godini, a o njegovoj smrti se oglasila za naš portal i njegova koleginica glumica Mirjana Karanović.

Republika

Foto: ATA Images

Branko Cvejić preminuo

- Upoznala sam ga pre 43 godine na snimanju ''Petrijinog venca''. Prva predstava koju smo igrali zajedno je ''Mrešćenje šarana'' i tada smo postali prijatelji. Bio je neumoran. Sve ga je zanimalo, sa njim je moglo da se razgovara o svemu. Bio je radoznala osoba, duhovit i obozavao je pozoriste. Bio je jedan od onih glumaca kome je bilo vazno da se predstave sacuvaju, da se igraju "iz sve snage". Nervirao se kada bi neko otaljavao ulogu na sceni. Bio je hedonista i voleo je da to podeli sa drugim ljudima. Na gostovanjma je uvek znao gde se najbolje jede i sve nas je vodio na ručak. Bio je otvoren i iskren. Strastveno se borio za kvalitetno pozorište. Bio je dobar prijatelj. Bio je moj prijatelj. Mnogo mnogo će mi nedostajati - rekla je Mirjana za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen

Mirjana Karanović o Branku Cvejiću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading