Glumci se u SUZAMA OPRAŠTAJU od Branka Cvejića! Velika TUGA i GUBITAK!

Autor:

Zabava

26.07.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumci se oprostili od Branka Cvejića.

Glumci se u SUZAMA OPRAŠTAJU od Branka Cvejića! Velika TUGA i GUBITAK!

Foto: ATA Images

Vest o smrti glumca Branka Cvejića potresla je čitavu javnost, a posebno njegove kolege.

Lidija Vukićević je ostala zatečena.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lidija Vukićević

- Juuu, pa kad? Ne mogu da verujem! Mi smo radili seriju "Bolji život" zajedno, znala sam Branka kroz posao. Iskreno, nismo se previše družili, ali mi je veoma krivo što to čujem. U šoku sam od kad ste mi rekli, teško mi je. Baš sam zatečena, mnogo mi je žao - prenosi Blic.

Glumica Seka Sablić ne krije da joj je žao.

Republika

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Seka Sablić

- Nisam znala ni da je bolestan, ja nisam u Beogradu odavno. Mnogo mi je žao, stvarno sam zaprepašćena - preosi Blic.

Glumac Bule Goncić se zaprepastio, nije se nadao da neće izdržati.

- Molim, ipak je preminuo?! Au! Zvali su me, ali nisam znao detalje njegovog stanja, čuo sam samo da je jako loše. Uhhh, baš mi je žao, mnogo mi je žao. Najiskrenije saučešće celoj porodici, a posebno njegovoj ženi! Cvejića sam poznavao jako dobro i dugo. U srcu svih nas će ostati sigurno po svojim mnogobrojnim velikim ulogama, ali on je bio mnogo veliki čovek i dobar prijatelj. Privatno je bio veliki laf, Pantiću ga sigurno po njegovoj šarmatnoj prirodi. Bio je divna osoba i duvan čovek za druženje. Setimo se samo sa koliko je šarma i duhovitosti igrao "Grlom u jagode".... Bio je ozbiljno šarmantna osoba, umetnik koji je vodio Jugoslovensko dramsko pozorište preko 12 godina, ako se ja dobro sećam.... Ne znam, zatekli ste me... Ovo je velika tuga i veliki gubitak - rekao je i dodao za Kurir:

Republika

Foto: E-stock/Konstantin Bacetic

Bule Goncić

- Divan glumac i kolega, uvek je bilo zadovoljstvo družiti se s njim, bio je posvećen pozorištu koje je voleo i svom Jugoslovenskom dramskom pozorištu koje je veoma uspešno vodio. Prvo uz Jovana Ćirilova, a onda kao direktor u teškim vremenima uspeo je da ostvari neke od najznačajnijih predstava. Dobri duh i simbol Beograda kao Bane Bumbar u "Grlom u jagode", Beograda naše mladosti.

Glumica Milica Milša otkriva po čemu će ga uvek pamtiti.

Republika

Foto: youtube printscreen

Milica Milša

- Mi smo se poslednji put videla pre oko godinu dana kada smo snimali “Junake našeg doba”. Za mene će on zauvek biti Bane Bumbar kao i za mnoge iz moje generacije. Naravno, pamtiću ga i po divnim ulogama i što je bio vrlo ljubazan. Kada sam se vraćala iz Skoplja, istovremeno je Jugoslovensko-dramsko pozorište tamo gostovalo, ja nisam imala kako da se vratim u Beograd, on je rekao: “Naravno, vratićeš se s nama autobusom”. Bio je zaista veoma ljubazan i sam se ponudio, da se ne mučim da tražim sama neki prevoz - kaže glumica za "Blic".

Milan Marić se oglasio na društvenim mrežama i uz fotografiju ostavio kratak oproštaj.

- Zbogom Cveki!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading