JELENA SA MODRICOM NA LICU SLUŽI GOSTE NA SLAVI: Jeziv snimak koji je zaprepastio Srbiju - Nada Topčagić tvrdila da je Zoran nije tukao

Autor:

Hronika

26.07.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marjanović pevačica "Granda" ubijena je pre šest godina, tačnije 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči, a Zoran Marjanović pre tri dana je osuđen na 40 godina za ubistvo supruge.

JELENA SA MODRICOM NA LICU SLUŽI GOSTE NA SLAVI: Jeziv snimak koji je zaprepastio Srbiju - Nada Topčagić tvrdila da je Zoran nije tukao

Foto: Facebook/screenshot/Ivica Ajdarevic

Neposredno posle otkrivanja njenog tela na nasipu kod Borče na Fejsbuku se pojavio snimak sa slave Marjanovića koji je snimljen samo 4 meseca pre ubistva.

Na videu koji je objavio njihov kum, vidi se kako pevačica služi goste dok kuma Vera i svekrva igraju. Međutim, na tom snimku jedan detalj posebno je privlači pažnju. Naime dok služi u jednom momentu joj se na Jeleninom licu se vidi poveća fleka nalik na modricu.

 

 

Pevačica Nada Topčagić koja je bila na slavi kod Marjanovića i pevala, a na pitanje novinara da li je ona videla tu modricu i kako je nastala, rekla je tada "da je najverovatnije od rada na slavi".

"Ne, Zoran je nije tukao. Ja sam bila na tvoj slavi i to do kraja i sve je bilo naj naj naj. A što se tiče Zorana, ja nikad nisam primerila ni povišen ton. Da je ona imala neke probleme, rekla bi mi. A ne bi ona to ni trpela. Videla sam ja tu modricu, ali mi nije palo na pamet, pa bila je to velika slava i puno rada je tu bilo", izjavila je pevačica tada za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Rade

26.07.2022 21:42

Vidi se na njenom licu sav užas koji podnosi. Delo satanista, očigledno 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

Zemunka

01.08.2022 04:50

Svaki pravi Srbin bi čestitao slavu, dao poklon i otišao zbog te modrice na licu snaje iz te kuće! Ovako su SVI učestvovali u tlačenju pokojne Jelene, i veselili se njenom tlačenju. Drugo: Niti jedan pravi vernik ne bi dozvolio lumperaj na pravoslavnom prazniku!