Branko Cvejić suprugu je upoznao kao STUDENT, a zajedno su bili preko PET DECENIJA! Glumac je o njoj pričao samo JEDNOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Cvejić preminuo je u 75. godini.

Branko Cvejić suprugu je upoznao kao STUDENT, a zajedno su bili preko PET DECENIJA! Glumac je o njoj pričao samo JEDNOM! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Branko Cvejić preminuo je u 75. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Vesnu, ćerku Bojanu, sina Žarka, ali i unuku Zoru.

Republika

Foto: ATA Images

Branko Cvejić i supruga Vesna

Suprugu je upoznao još tokom studentskih dana, a privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, o pet decenija zajedničkog života sa suprugom pričao je samo jednom.

‒ Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam sa mnogim glumcima, to je normalno, kao i sa supruginim kolegama doktorima i naučnicima - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading