Iza sebe je ostavio ĆERKU i SINA! Evo ko su i čime se bave DECA preminulog Branka Cvejića! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo Branko Cvejić.

Iza sebe je ostavio ĆERKU i SINA! Evo ko su i čime se bave DECA preminulog Branka Cvejića! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75. godini, a iza sebe je ostavio sina Žarka i ćerku Bojanu.

Kako ne vole da se eksponiraju u javnosti, retko ko i zna kako izgledaju, a Cvejić je jednom prilikom govorio o njima.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - pričao je tada za medije Cvejić:

 

 

- Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru.

Njegova ćerka, Bojana ne živi u Srbiji i ne bavi se javnim poslom. Život je posvetila nauci, a godinama unazad živi u Briselu, proputovala je ceo svet i oduvek je bila ponos svojih roditelja.

Republika

Foto: Facebook printscreen

Ćerka Branka Cvejića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading