BIKOVIĆ DOBIO ORDEN: Sad sam postao pravi Tirke!

Autor:

Zabava

29.06.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na velikoj svečanosti povodom Vidovdana predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je državna odlikovanja najistaknutijim građanima i prijateljima Srbije, koji su, prema njegovim rečima, simboli i putokazi koje treba pratiti.

BIKOVIĆ DOBIO ORDEN: Sad sam postao pravi Tirke!

Foto: ST/D. KADIĆ

Tako je i glumac Miloš Biković odlikovan Ordenom Karađorđeve zvezde, drugog stepena.

- Veoma sam počastvovan ovim priznanjem. Moja prva profesionalna uloga Tirketa u filmu "Montevideo, bog te video" me podseća na sve ovo jer je on imao od oca nasleđenu Karađorđevu zvezdu. Zato je za mene ova nagrada posebno značajna. Nisam očekivao da ću je dobiti, iznenadila me je ta odluka. S obzirom na to da je ovo jedno veliko odlikovanje, sada mogu da se opustim i da ne radim ništa - rekao je Biković i istakao da je ovaj orden za njega velika čast.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Biković sa devojkom Ivanom

Na svečanoj dodeli odlikovanja u Palati Srbija popularni glumac se pojavio sa novom devojkom Ivanom, koja mu je pružila podršku na tom velikom događaju.

Odlikovani Fajns, Bočeli, Mariza

Predsednik Vučić je uručio priznanja i svetskim zvezdama, te su tako britanski glumac Rejf Fajns, italijanski tenor Andrea Bočeli i portugalska fado pevačica Mariza dobili orden. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DŽO

29.06.2022 19:03

Prima on i od Rusa. Odron.