PETAR BOŽOVIĆ I LJILJANA DRAGUTINOVIĆ BRUTALNO PRETUČENI: Razlog BATINJANJA je ŠOKANTAN, otkriveni detalji koji su sve ZATEKLI!

Autor:

Zabava

24.05.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Dragutinović je ispričala da su svojevremeno njen kolega i ona dobili batine zbog pevanja.

PETAR BOŽOVIĆ I LJILJANA DRAGUTINOVIĆ BRUTALNO PRETUČENI: Razlog BATINJANJA je ŠOKANTAN, otkriveni detalji koji su sve ZATEKLI!

Foto: youtube.com/printscreen

Naš proslavljeni glumac Petar Božović koji je briljirao u mnogim ulogama proteklog vikenda dobio je nagradu za životno delo "Dobričin prsten", a ovim sjajnim povodom njegova koleginica i bliska prijateljica Ljiljana Dragutinović ispričala je jednu anegdotu iz prošlosti koja je mnoge zatekla.

Naime,Ljiljana i Petar prijatelji su dugi niz godina, a kako je glumica otkrila, jednom prilikom su zajedno čak završili i u policiji.

- U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ti si bio naš Džejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave, koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice. Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada kad si dobio Dobričin prsten, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale - rekla je Ljiljana, govoreći o Božoviću, a preneo Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading