TANJA BOŠKOVIĆ RAZOTKRILA BATU ŽIVOJINOVIĆA: Nakon toliko GODINA otkrila detalj LJUBAVNE SCENE sa njim, PODIGAO mi je ruku tamo GDE TREBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tanja Bošlković otkrila detalje snimanja ljubavnih scena sa Batom Živojinovićem

TANJA BOŠKOVIĆ RAZOTKRILA BATU ŽIVOJINOVIĆA: Nakon toliko GODINA otkrila detalj LJUBAVNE SCENE sa njim, PODIGAO mi je ruku tamo GDE TREBA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković evocirala je uspomene na glumačku legendu Batu Živojinovića, te je otkrila da je i ljubavnim scenama bio džentlmen i da je imala prilike da uči od jednog od najboljih domaćih glumaca:

- Zamislite tu sreću da u prvom svom filmu učim od Bate i od Bekima (Fehmiju). Dva velemajstora upravo u onim stvarima o kojima pojma nisam imala. Sa Batom sam igrala zaista mnogo. On je bio čovek zaštitnik. I ja sam se osećala bezbednom u njegovom društvu. On je svoje partnerke umeo da zaštiti od svega. Osećala sam se kao princeza i potpuno zaštićena od svega, čak i od hladnoće. Bata nije dozvoljavao da mi bilo šta fali čak i usred ničega. Bio je elegantan i džentlmen - rekla je Tanja.

ATA Images

Bata Živojinović

 

Ona se potom prisetila i ljubavne scene koju je imala sa Batom:

- Veliki džentlmen, da se ja ne osećam loše kao mlada žena. Bio je veoma delikatan i veoma fin - rekla je i dodala:

- Bata nije davao savete. Ništa da se primeti. Ali ako ste pametni, vi učite gledajući. Napravila sam gest dole, ni neznanjući gde je kadar, a on mi je samo podigao ruku tamo gde treba. I to je bilo to, bez priče. Sve iz radnje, sve iz sukoba, tačno tamo gde treba. Ali za to morate biti ON. Ima takvih ljudi i danas - Rade Marjanović, Miki Krstović. To su moja dva druga i sapatnika - rekla je Tanja Bošković, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading