ODLUKA VESNE TRIVALIĆ KOJA JE MNOGE ZAPREPASTILA: Ostavlja sve nakon 17 godina, evo šta je glumicu NAVELO na ovaj DRASTIČAN potez!

Autor:

Zabava

13.05.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica napušta Dubai i vrća se nakon 17 godina u Beograd.

ODLUKA VESNE TRIVALIĆ KOJA JE MNOGE ZAPREPASTILA: Ostavlja sve nakon 17 godina, evo šta je glumicu NAVELO na ovaj DRASTIČAN potez!

Foto: youtube printscreen

Vesna Trivalić je nakon 17 godina zaprepastila odlukom da se iz Dubaija vraća konačno u Beograd u julu. Glumica trenutno boravi u Crnoj Gori i snima seriju, ali očekuje se njen povratak.

- Posle sedamnaest godina života u Dubaiju, vraćamo se u Srbiju. Vreme je- otkrila je glumica u razgovoru, pa ispričala nešto o liku kojeg tumači, piše Gloria.

- Lik Anđe je sad pošao malo uzbrdo, metaforički se penje uz stene i svoj komad muke deliće sa ljudima. Dopalo mi se što je moj lik dobio tegove koji joj usporavaju korak, a opet, ne isključuju momente kad iz čistog bića prerasta u nešto smešno. Postoji veliko uzbuđenje dok snimamo nastavak, na bazu koju smo postavili u prvoj sezoni, u drugoj su se menjale okolnosti, a sad se otvaraju i dublje stvari. Gledala sam seriju nekoliko puta, uživam u onome što je dobro, a volim i da gledam kolege.

U trećoj sezoni pojavljuje se i Jelisaveta Seka Sablić, a snimanje je bilo prilike da Vesna samo nastavi druženje sa koleginicom, s obzirom na to da od 2018. zajedno igraju u predstavi "Vrat do stakla" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

- Imala sam sreću da sa Sekom igram i ranije. Bila sam član JDP, a 18 godina nije me bilo na sceni. Vratila sam se na poziv Tamare Vučković, a Seka i "Vrat od stakla" su temelj, zid na koji ću da se naslonim.Takav je parnter, divan čovek, mudra i duhovita i igrati sa njom je divno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading