DRAMA U TORINU, Konstrakta menja nastup? Pojavili se PROBLEMI, evo šta kažu organizatori Evrovizije!

Autor:

Zabava

03.05.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta se suočila sa jednim problemom pred samo takmičenje.

DRAMA U TORINU, Konstrakta menja nastup? Pojavili se PROBLEMI, evo šta kažu organizatori Evrovizije!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Ana Đurić Konstrakta otišla je u Torinno, a tamo su je sačekale sa neprijatne vesti.

Prema navodima italijanskih medija, scena koju je dizajnirao i kreirao dizajnerski studio Atelier Francesca Montinaro, imala je nekoliko problema sa pomeranjem delova “kinetičkog sunca” na rezervnim probama pre zvaničnog početka probe, piše “Eurovoix news”.

"Zdrava umetnica" juče je imala prvu probu i primetile su se tehničke stvari, kao i sitne promene u samom stajlingu Konstrakte.

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta, "zdrava umetnica"

Oglasili su se organizatori Eurosonga da objasne problem oko kretanja kinetičkog sunca čiji opseg nije toliko dobro predviđen zbog sistema motorizacije koji se koristi.

Kao rešenje, ograničio se domet kretanja “kinetičkog sunca”.

- Tokom tehničkih testova u Torinu, produkcijski tim je iskusio izazove koliko je vremena potrebno da se „sunce“ podesi na različite pozicije u vremenu između različitih izvođenja. Na kraju je odlučeno da sunce ostane u istoj poziciji tokom svih 40 pesama, kako bi se obezbedila fer konkurencija za sve učesnike - rekli su organizatori takmičenja preneo je Eurovoix news.

Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta Bevizija, sunce

Prvobitna zamisao je bila da sunce ima dve strane, tj jedna strana ima svetla, a druga je u LED ekranima. Sunce je trenutno postavljeno tako da svetla budu okrenuta ka publici. Kao rezultat toga, brojne zemlje koje su trebale da koriste LED ekrane na suncu morale su da u poslednjem trenutku izvrše prilagođavanje svojih performansi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivan

04.05.2022 19:03

Torinno????