NOVA SNAJKA HOĆE DA POMIRI JELENU I DIJANU ĐOKOVIĆ: Otkriven plan Saške Veselinov, devojke Novakovog brata

Autor:

Zabava

03.05.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov, devojka Đorđa Đokovića, daje sve od sebe da pomiri Jelenu Đoković sa svekrvom Dijanom.

NOVA SNAJKA HOĆE DA POMIRI JELENU I DIJANU ĐOKOVIĆ: Otkriven plan Saške Veselinov, devojke Novakovog brata

Foto: ATA Images, e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Dijana i Jelena Đoković, Saška Veselinov

Nedavno se završio turnir Serbia Open na kom se takmičio Novak Đoković, mnogi su primetili da su njegova majka Dijana Đoković i supruga Jelena Đoković sedele na različitim mestima. Kako se i ranije pisalo, njih dve nisu u dobrim odnosima, ali će ih pomiriti voditeljka Saška Veselinov, devojka Novakovog brata Đorđa.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Saška Veselinov, devojka Novakovog brata Đorđa

- Ona je vedra i spontana osoba i baš joj je stalo da svi u porodici budu složni, pa se zarekla da će pomiriti Dijanu i Jelenu. Kako se šuška, već je dala sebi slobodu da nabaci Dijani da malo spusti loptu i sugerisala joj da je sve mnogo lakše ako nema razdora i Dijana joj nije zamerila što se meša, saslušala je, e sad ostaje da vidimo da li će je poslušati. Mislim da Saška planira da se nađe i sa Jelenom, pa će i njoj isto to reći. Baš je OK devojka, ima samo dobre namere, ali nervira je što mnogi pričaju kako je ona posvađala Jelenu i Dijanu, pa sad to hoće da ispravi - rekao je izvor za "Skandal", te spomenuo Novaka Đokovića:

Foto: ATA Images

Novak i Jelena Đoković

- Novak se u to ne meša, njemu je puna glava njegovih problema, pa ga to ne zanima i smatra da su te njihove nesuglasice gluposti.

Do sukoba između Jelene i Dijane, navodno je došlo zbog haosa oko koronavirusa i vakcinacije.

- Dobro je poznato svima da su Novak i Jelena protiv vakcinacije i da je Nole čak imao velike probleme u Austriji jer nije hteo da se vakciniše. Uprkos tome, on je ostao pri stavu da ne želi vakcinu. Sa druge strane, njegova majke Dijana nije tog stava i jako je uznemiravaju i plaše Novakove odluke o pojedinim bitnim dilemama, uključujući i ovu oko vakcinacije - ispričao je izvor za pomenuti nedeljnik i dodao:

Foto: ATA Images

Dijana Đoković, Novakova majka

- Dijana smatra da je za sve to kriva Jelena jer ona utiče na Novaka oko toga, kao i oko ishrane, čak je više puta za medije uvijeno rekla da se ne slaže sa nogim stvarima na kojima Jelena insistira, ali da im se ne meša. Međutim, kako je Nole nedavno imao virus, majka ko majka, mnogo se zabrinula, pa je čak napomenula da je Jelena za sve to kriva i da se od toga ništa ne bi desilo da su oboje vakcinisani. Zbog toga su se njih dve izbegavale na Novakovom meču u Beogradu, čak su sedele na dve različite strane lože, kao da se ne poznaju. Za razliku od Jelene, Saška se ne odvaja od Dijane i baš ima jak uticaj na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading