Olivera i ja ćemo verovatno RAZMAZITI ĆERKU! Miodrag Dragičević uživa u prazniku sa malom Vasilijom i otkriva nove detalje o detetu

Autor:

Zabava

24.04.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Dragičević ima sve razloge da bude veoma raspoložen za najveći hrišćanski praznik, s obzirom da je nedavno postao otac.

Olivera i ja ćemo verovatno RAZMAZITI ĆERKU! Miodrag Dragičević uživa u prazniku sa malom Vasilijom i otkriva nove detalje o detetu

Foto: instagram.com

Glumac Miodrag Dragičević ove godine Vaskrs će proslaviti sa novim članom porodice, ćerkom Vasilijom, koju mu je rodila partnerka i koleginica Olivera Bacić.

- Vaskrs ću provesti na najlepši mogući način sa porodicom, kao što sam prošle godine provodio sa svojom, sada imam jednu novu - svoju, Vasiliju i moju ženu, pa ćemo biti svi zajedno. Sigurno da se razlikuje jer je došlo nešto što je veće i od mene i od moje Olivere, nešto čemu posvećuješ ceo svoj život i osoba za koju radiš sve. Živiš za nekog drugog i nisi ti prioritet - rekao je Miodrag za Blic, te je objasnio kako će vaspitati ćerku.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Miodrag Dragičević i Olivera Bacić bračni par

- Ne znam da li ću je razmaziti, verovatno hoćemo, ali ćemo naravno gledati da ne ide kroz život da neko kaže da je razmažena, nego da je naoružamo svime što je potrebno. Kako su nas naši roditelji učili, da na naš način prenesemo da Bože zdravlja bude jedna normalna osoba - ističe glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading