Mandin brat OČAJAN! Otkrio šta je glumca ''UBILO'': SVE GA JE TO ODVELO U GROB!

Autor:

Zabava

13.04.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Milorada Mandića Mande otkrio šta mu je ''ubilo'' brata.

Mandin brat OČAJAN! Otkrio šta je glumca ''UBILO'': SVE GA JE TO ODVELO U GROB!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Legendarni glumac Milorad Mandić Manda preminuo je pre šest godina, a Nenad Mandić je otkrio da je glumca ''ubio'' kredit za stan i problemi u vezi sa renoviranjem pozorišta ''Boško Buha".

- Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želio da ga sredi, sam je jurio sponzore - rekao je razočarano, prenosi Glossy.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milorad Mandić Manda preminuo je pre šesto godina

- I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo - rekao je Nenad i dodao da pozorište nije bio jedini problem koji je imao.

Republika

Foto: E-Stock, Tanjug/T. Valič

Anja i Manda su imali kredit za stan u švajcarcima

- Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi.

Nenad je naveo i da mu je žao što pozorište nije renovirano ni posle toliko godina, te da je naša dužnost da ga obnovimo jer je to jedini način da njegov brat počiva spokojno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading