Devojka Nikole Rađena nakon NASILJA na SASLUŠANJU? Milica SVEDOČI o noći kada je završila u Ugrentnom!

Autor:

Zabava

13.04.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Ristić na saslušanju zbog nasilja koje je pretrpela od Nikole Rađena.

Devojka Nikole Rađena nakon NASILJA na SASLUŠANJU? Milica SVEDOČI o noći kada je završila u Ugrentnom!

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Prvi april obeležio je još jedan skandal na našoj javnoj sceni. Milica Ristić, devojka vaterpoliste Nikole Rađena, prijavila ga je za nasilje. Naime, ona je rekla da je nakon rasprave došlo i do fizičkog obračuna, te će zbog toga uskoro biti pozvana na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/milica.ristic

Milica Ristić prijavila je Nikolu Rađena za nasilje u porodici

Kako se navodi, tužilaštvo nakon njihovih saslušanja u policiji i pribavljanja izveštaja lekara o Miličinim povredama, čeka izvešaj Centra za socijalni rad.

- Kada u tužilaštvo stigne izveštaj Centra za socijalni rad, tužilaštvo će pozvati Milicu Ristić da kao oštećena da iskaz u tužilaštvu o svemu što se dogodilo - otkrio je izvor za pomenuti list.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Nikola Rađen priveden

Podsetimo, sukob koji je navodno izbio u stanu na Dorćolu prijavila je Milica koja je te noći završila u Ugrentnom centru, a istog dana izjavu policiji dao je i Rađen nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska pevačici.

- Dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom događaja koji se odigrao istog dana između vanbračnih partnera N.R. i M.R. U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema N.R. je od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj - saopštilo je tada tužilaštvo.

Republika

Foto: printscreen

Nikola Rađen i Milica Ristić su se pomirili

Istog dana, zajedničkim saopštenjem se oglasili su se i MIlica i Nikola.

- Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednicki život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading