MIRA FURLAN JE DO POSLEDNJEG DANA ŽIVOTA ŽALILA: Otkrivena MISTERIJA NJENOG VENČANJA, koja je ZAČUDILA mnoge i navela GLUMICU NA OVAJ POTEZ!

Autor:

Zabava

13.04.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena misterija venčanja Mire Furlan!

MIRA FURLAN JE DO POSLEDNJEG DANA ŽIVOTA ŽALILA: Otkrivena MISTERIJA NJENOG VENČANJA, koja je ZAČUDILA mnoge i navela GLUMICU NA OVAJ POTEZ!

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Nakon više od godinu dana od smrti glumice Mire Furlan, njeno ime se svakodnevno provlači po medijima za to je najzaslužnija njena posthumno objavljena autobiografija “Voli me više od svega na svijetu”.

Mira u knjizi govori o svom turbulentnom privatnom životu, uspesima i padovima, kolegama, ljudima koje je sretala širom sveta.

U jednom delu otkrila je i detalje svoje udaje za reditelja Gorana Gajića, sa kojim je krajem 1991. godine odselila u Ameriku, gde se kasnije podjednako uspešno bavila glumom, piše Espreso

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Furlan

 

“Život se nastavio. Sledeće godine Goran će režirati zanimljiv film, prema jedinstvenom scenariju koji je napisao njegov najbolji prijatelj Branko. U njemu sam konačno dobila priliku da nosim belu venčanicu i kažem “da” hiljadu puta, u sklopu filma u filmu. - kaže pa dodaje:

Naše stvarno venčanje 1989. godine bilo je improvizacija, obavljeno u tajnosti. Oboje smo nosili farmerke i jedan (vrlo mali) delić mene zbog toga žali do danas. I tako sam, kad je rat počinjao, skakala s brežuljka na brežuljak u beloj venčanici, ponavljajući zavodljivo “da” u nizu krupnih kadrova, opet i ponovo”, napisala je, aludirajući na film “Video jela, zelen bor”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading