ĆERKA POZNATE GLUMICE KRVNIČKI PRETUČENA: Stravičnom Incidentu je prethodila brutalna svađa U KLUBU, ZADOBILA JE TRI PRELOMA NA GLAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerku Nade Blam je nepoznati momak pretukao svojevremeno u klubu!

ĆERKA POZNATE GLUMICE KRVNIČKI PRETUČENA: Stravičnom Incidentu je prethodila brutalna svađa U KLUBU, ZADOBILA JE TRI PRELOMA NA GLAVI! (FOTO)

Foto: facebook

facebook

Jedan noćni izlazak za ćerku Nade Blam, Saru bio je koban, te se mogao završiti još gore. Sukob sa nepristojnim momkom u jednom klubu koji ju je potom pretukao kulminirao je do te mere da joj je napravio tri preloma, taj incident se dogodio 2015.godine.

Republika

Foto: facebook

Sara Blam u zavojima svojevremeno

 

- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta -izjavila je svojevremeno Sara nekoliko dana nakon incidenta, a za pomoć se Nadina ćerka obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

U borbi sa ozdravljenjem pomogli su joj suprug i ćerka, a istakla je da joj je najteže bilo da ćerkici objasni zbog čega je u zavojima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Човек

06.04.2022 21:40

А јел јој било тешко да ћерци обкасни шта је тражила у ноћном клубу?