NAKON ĆERKE I SIN VOJE BRAJOVIĆA OTKRIO DETALJE O OCU KOJE NIKO NIJE ZNAO: Oduvek je sve bilo usmereno na NJEGA, MISLIO sam da nikada neću biti OZBILJNO SHVAĆEN!

Autor:

Zabava

05.04.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukota Brajović otkrio detalje nepoznate javnosti.

NAKON ĆERKE I SIN VOJE BRAJOVIĆA OTKRIO DETALJE O OCU KOJE NIKO NIJE ZNAO: Oduvek je sve bilo usmereno na NJEGA, MISLIO sam da nikada neću biti OZBILJNO SHVAĆEN!

Foto: Republika.rs

Vukota Brajović, sin proslavljenog legendarnog glumca Voje Brajovića, model i bloger progovorio je o svom životu u domu u kom su sva svetla bila uperena ka poznatom ocu, te kako je podneo očevu medijsku pažnju, kao i o tome da je oduvek mislio da neće biti ozbiljno shvaćen.

Na pitanje da li ga je opterećivala činjenica da je sin poznatog glumca i da ih sigurno mnogi upoređuju Vukota je otrkio:

Republika

Foto: youtube printscreen

Vukota Brajović

 

- Moj odnos prema ocu bio je oduvek pun poštovanja, a kada je reč o glumačkim ostvarenjima, onda i divljenja. Voja je digrao neke zaista antologijske uloge, naročito u pozorišu, tako da je poređenje sa njim suštinski besmisleno. Genijalno mi je što i dan danas nije izgibio želju za izazovima, pa i dalje traži interesantne uloge.

Pa je otkrio da li mu je ikada smetala medijska pažnja koja je bila usmerena na njega.

- Odrastao sam u kući gde je medijska pažnja bila usmerena na oca, tako da mi to nikada nije bilo strano, niti mi je delovalo previše dramatično. S obzirom na bavljenje modelingom u jednom trenutku sam pomislio da nikada neću biti ozbiljno shvačen, ali to su dečje bubice. Kasnije shvatiš da je pažnja medija sasvim ok stvar, na koju ne možeš da utičeš. Na tebi je samo da se potrudiš da budeš pristojna osoba, zaključio je Vukota, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading