TRAGEDIJA U DOMU MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Zbog BOLNOG GUBITKA spisateljica je ostala NEUTEŠNA za ceo život, porodica zavijena u CRNO!

Autor:

Zabava

03.04.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Bobić Mojsilović ostala je jako rano bez supruga koji je iznenada umro!

TRAGEDIJA U DOMU MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Zbog BOLNOG GUBITKA spisateljica  je ostala NEUTEŠNA za ceo život,  porodica zavijena u CRNO!

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović doživela je veliku tragediju u svom životu kada joj je preminuo muž Ljubomir i to u 37. godini, a kad joj je ćerka Mila imala samo godinu dana.

O velikoj tragediji nikada nije želela da govori, tako da se detalji smrti ni do dan danas nisu saznali. Nastavila je sama da odgaja ćerku i nikada nije želela da se uda ponovo.

Republika

Foto: youtube printscreen

Mirjana Bobić Mojsilović

 

- Ja svoj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali, očigledno, ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu - izjavila je ona u jednoj emisiji.

- Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo.

Mirjana je zatim dodala da sa ćerkom nikada i nije pričala o toj temi:

- Nikad nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna - izričita je bila Mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading