Poznati srpski glumci "NOVE ŽRTVE RATA" na internetu: Nakon Okanovića, Radoš Bajić i Nikola Kojo su postali HEROJI odbrane Kijeva na prvoj liniji fronta, jezivo! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Nenada Okanovića, Radoš Bajić i Nikola Kojo su postale nove žrtve rata u Kijevu!

Poznati srpski glumci "NOVE ŽRTVE RATA" na internetu: Nakon Okanovića, Radoš Bajić i Nikola Kojo su postali HEROJI odbrane Kijeva na prvoj liniji fronta, jezivo! (FOTO)

Foto: instagram.com/rados.bajic

Glumci Radoš Bajić i Nikola Kojo postali su zvezde Tvitera i odbrane Ukrajine. Na popularnoj društvenoj mreži osvanule su njihove fotografije s duhovitim komentarima.

Radašin iz serije "Selo gori, a baba se češlja" je postao heroj Duh Kijeva, koji se pojavio na nebu iznad prestonice i uspeo da obori čak 16 ruskih aviona samo u jednom danu. Na društvenam mrežama su ovako kružile proteklih dana priče o mitskom pilotu, koji sa lovcem MiG-29 se sam hrabro suprostavlja gomili ruskih aviona i sve ih obara.

Republika

Foto: Twitter printscreeen

Radoš Bajič kao duh Kijeva

 

Istina, Radašin je sjajni pilot Dalibor u filmu "Partizanska eskadrila".

Nikola Kojo je postao heroj odbrane Kijeva od ruskih padobranaca, kao lik iz filma "Nebeska udica". Radnja ostvarenja Ljubiše Samardžića smeštena je za vreme Nato bombardovanja u Beograd. Kojo igra glavnog mrzovoljca iz kraja i tatu majstora koji krije tugu iz prošlosti a koja opravdava njegov negativizam, što je sjajno izneo svojom glumom.

Republika

Foto: Twitter printscreeen

Nikola Kojo heroj odbrane Kijeva

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Saja

02.03.2022 09:48

Na sigurno. Koje izmišljotine.

Dragan

03.03.2022 07:12

Eee bre kume što im dade žišku! Svaka čast kako se samo seti??!