DARKO LAZIĆ DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU: Miljana Kulić nudila pevaču 3.000 evra za ODNOSE, ovo mu PORUČILA!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

26.02.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsesivna ljubav Miljane Kulić prema folkeru Darku Laziću ne prestaje uprkos činjenici da je pevač zaljubljen u Barbaru Bobak, pa je rešila da ga odvuče u krevet, a za to mu je ponudila čak 3.000 evra.

DARKO LAZIĆ DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU: Miljana Kulić nudila pevaču 3.000 evra za ODNOSE, ovo mu PORUČILA!

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Naime, Nišlijka je na Jutjub okačila snimak kako u studiju snima prvi singl, a tokom pauze je zvala omiljenog folk pevača. Telefonski razgovor je snimila, a pevač se unezverio kad je čuo ko je s druge strane linije.

- Miljana, pa otkud ti moj broj telefona - u šoku je upitao Darko, a ona se smejala:

- Uvek se ja snađem. Ti znaš da sam ja snalažljiva. Snimam sad pesmu u studiju, pa sam se setila tebe!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić

 

Lazić je Kulićevu upitao da li će gostovati s njim u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku, a ona je objasnila da se zbog kilaže retko snima, ali su joj zato, kako je istakla, seksualni apetiti povećani.

- Nisam htela da idem u emisiju jer sam mnogo ljuta. Ljuta sam na sve, a prvenstveno na sebe. Mnogo sam se ugojila. Nigde mi se ne ide. Ti si imao volju da ideš kad si bio debeo. Ja, Darkić, imam volju samo za onu stvar - poverila mu se Miljana.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Darko Lazić

 

Kako dalje saznajemo, Kulićka nije ceo snimak razgovora objavila na Jutjubu jer je nakon dela koji je pustila u javnost usledio deo u kome Lazića moli da se sami sastanu.

- U trenutku kad je Miljana povela priču o seksu, Lazić je pokušao da skrene s teme, ali bezuspešno. Njoj nije smetalo ni što ih Darkova devojka Barbara sluša, molila je pevača da se vide. Govorila je kroz smeh da će mu dati 3.000 evra da pođe s njom u krevet jer ne pita za cenu kad je njegov ponos u pitanju. Eto, Darko dobi veću sumu nego pojedine starlete! Poznato je koliko Miljana ume da bude uporna, nema šanse da odustane od Lazića tako lako. I nakon što je izašla iz tog studija u kojem je snimala pesmu Miljana je nastavila da zove svog Darkića, ali on je prestao da joj se javlja na telefon - zaključio je naš izvor.

Foto: printscreen/tik tok

 

 

Miljana: Barbara mi se ne sviđa, više volim Marinu

Rijaliti-provokatorka i skandal-majstor snimila je i deo telefonskog razgovora u kom Laziću bez pardona kaže da joj njegova izabranica Barbara Bobak nije preterano simpatična. - Darkić, ti znaš da sam ja od svih tvojih bivših najviše Marinu volela. Ko zna, možda i Barbaru zavolim, ne sviđa mi se sada. Je l' bolja od Marine - pitala je Miljana, a Lazić je odgovorio: - Barbara je najveća legenda na svetu!

 

 
 
 
 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

26.02.2022 06:48

Za Darka Lazića znam od audicuje za zvezde granda i ok mi je čovek. Za Miljanu Kulić sam čuo sad iz članka i kad sam video kakva je, vidi, niema tih para 😳