POMIRENJE NA POMOLU? Žika Jakšić i Dajana Paunović OBNOVILI LJUBAV? Rođendanska proslava OTKRILA SVE!

Autor:

Zabava

07.02.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Žike Jakšića i Dajane Paunović dugo vremena javnost je komentarisala kao jedan od primera kako bivši supružnici mogu da funkcionišu nakon razvoda, međutim nešto se izgleda promenilo.

POMIRENJE NA POMOLU? Žika Jakšić i Dajana Paunović OBNOVILI LJUBAV? Rođendanska proslava OTKRILA SVE!

Foto: youtube.com/printscreen

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" u društvu brojnih prijatelja proslavio je 58. rođendan.

U jednom prestoničkom restoranu, Žika je da bi proslavio okupio pola estrade. Među zvanicama našli su se Sanja Vučić, Ivana Dudić, Dragan Bjelogrlić, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Željko Samardžić i mnogi drugi. Atmosfera je bila odlična, gosti su se ludo zabavljali, a mnoge zvanice latile su se mikrofona, a među njima i Aleksandra Prijović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žika Jaksić

Žika je sa spektakularne torte, ukrašene njegovim fotografijama iz emisije "Nikad nije kasno" oduvao svećice i do kraja večeri nije skidao osmeh sa lica.

Ipak, ova proslava otvorila je još jednom pitanje odnosa Žike Jakšića i Dajane Paunović, koji su nekoliko puta u javnosti isticali da imaju besprekoran odnos nakon razvoda. Međutim, na iznenađenje mnogih, Dajana se nije pojavila na Žikinoje rođendanskoj proslavi i tim postpupkom mnoge navela da se zapitaju da li je baš sve idilično, kao što bračni supružnici tvrde, prenosi Story.

Podsetimo, pisalo se da se bivši supružnici odlično slažu, da je kod njih sve u najboljem redu, a Žika je svojoj bivšoj supruzi čak platio renoviranje stana u kome ona živi sa njihovim sinom Dušanom. Dajana je poželela da promeni nekoliko detalja, krečenjem i novim bojama osveži zidove, ali i kupi novi nameštaj za dnevnu sobu. Za ovaj projekat producent je izdvojio 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading