ON JE BIO NAJVEĆA LJUBAV NEDE ARNERIĆ: Glumica je bila do ušiju zaljubljena u poznatog pevača, a između njih se isprečilo OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Arnerić je godinama bila zaljubljena u pevača Arsena Dedića, a među njima nije moglo da bude ničega jer je bio dosta stariji od nje, a smetala im je njegova umestnost.

ON JE BIO NAJVEĆA LJUBAV NEDE ARNERIĆ: Glumica je bila do ušiju zaljubljena u poznatog pevača, a između njih se isprečilo OVO! (FOTO)

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Neda Arnerić

Neda Arnerić preminula je pre dve godine a o njoj su mnogi maštali i divili joj se, a pojedini su joj i otvoreno izjavljivali ljubav.

Međutim, glumica je sama priznala da je Arsen Dedić jedini muškarac koji joj je ukrao srce, a na početku ističe da među njima nije bilo ništa.

Republika

Foto: Youtube.com/Dragan Films

Neda Arnerić glumica

Neda je upoznala ljubav svog života kada je imala samo petnaest godina kada je glumila rame uz rame sa njim u filmu "Višnja na Tašmajdanu" kada joj je i osvojio srce.

- To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična jer u razgovoru o Arsenu tome nema mesta - rekla je glumica 2015. godine za Hello kada je veliki umetnik preminuo.

 

 

- Mnogo je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako. Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne -  pričala je Neda i dodala:

- Velika je stvar što je uspeo da sačuva brak. Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme. To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena - ispričala je Neda, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Knjaževčanin

07.02.2022 08:06

A šta je bio Veljko Bulajić koji ju je napastvovao.